Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Graszaad

Eenvoudig Graszaad kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Graszaad bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 5 van 5 Producten
Tonen 5 van 5 Producten

Siergrassenmengsel - Hortitops

Aantal per verpakking 1
€1,99

Graszaad Herstel 500 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€14,99

Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€8,99

Graszaad Inzaai 500 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€12,99

Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€8,99

Graszaad kopen online

Graszaad kopen online voor een prachtig grasgazon in je tuin. Een mooi, groen grasgazon is een aanwinst voor iedere tuin. Een grasgazon laat je bloemen en planten in de borders mooi uitkomen én een gazon geeft structuur aan je tuin. Er zijn meer dan 100 verschillende grassoorten. Een mooi gazon bestaat uit een mix van verschillende grassoorten. Welke soorten het meest geschikt voor een gazon in een tuin, hangt nauw samen met de functie van het gazon. Is het gazon puur voor de sier of zal er op het gazon dagelijks geravot, gelopen en gespeeld worden? En minstens zo belangrijk waar komt het gazon in de tuin te liggen? In de schaduw, zon of juist op een plaatsje waar het vochtig is? Heb je dat helder voor ogen dan kun je het gazon aanleggen. Graszaad koop je online in onze webshop.

Graszaad speelgazon

Graszaad speelgazon voor een gazon dat tegen een stootje kan. Door een gazon in te zaaien met graszaad speelgazon zorg je ervoor dat je een gazon aanlegt waar volop op gespeeld en gelopen kan worden. Dit bestaat meestal uit een grassenmengsel van verschillende, sterke grassoorten. Door fijne en grovere grassoorten in dit mengsel te combineren, heb je het hele jaar door een prachtig groen tapijtje in de tuin liggen. Een speelgazon kun je zelf aanleggen door zaad te zaaien op de plek waar je het gazon wilt hebben. Koop graszaad speelgazon online in onze webshop voor een prachtige, groene blikvanger waar op geleefd kan worden.