Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Graszaad

Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Graszaad Inzaai 250 gr - Ecostyle voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Graszaadmengsel, samengesteld uit grassoorten die geschikt zijn voor het inzaaien van zowel speel- als siergazons. Tevens geschikt voor gazons die een deel van de dag in de schaduw liggen. De toegevoegde micro-organismen zorgen voor een extra snelle kieming van het graszaad en daarmee voor het snel dichtgroeien van het gazon. Ze zorgen er tevens voor dat schimmelvorming op het graszaad wordt voorkomen. 250g/12,5m2
Toon alle Graszaad
Specificaties
sku BJ-1100701
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken zaden Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1