Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Graszaad

Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Graszaadmengsel voor het herstel van schaduw-, speel- en siergazons.
Toegevoegde bacteriën zorgen voor een betere kieming en een dichte, stevige graszode. Het zaad is voorzien van een milieuvriendelijke coating die vogels weerhoudt er van te eten. Graszaad-Extra is ideaal te gebruiken bij Stap 2 van het ECOstyle 7-Stappenplan: kale plekken doorzaaien, zowel in de zon als de schaduw. 250 gr/10-20m2

Graszaad-Graszaden
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Graszaad Herstel 250 gr - Ecostyle voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Graszaad
Specificaties
sku BJ-1100438
Levertijd 4D
Plantmaand april   mei   juni   augustus   september  
Produkt Huis-Tuin-Keuken zaden   Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1