Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer
-34%

Duizendschoon dubbelbloemig gemengd

Nu met 34% korting

€1,49 €0,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 570
Latijnse naam Dianthus barbatus
Tweejarige snijbloem met geurige bloemen. Wordt in de zomermaanden gezaaid, vormt hetzelfde jaar een gedrongen rozet, om onder invloed van lage temperaturen in de winter tot bloemaanleg te komen. Geef ze een zonnige plek en geniet van de kleurenrijkdom. Zaaien direct in de volle grond ter plaatse, dan wel op een plantbed. Uitstekende bijen- en vlinderplant.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Duizendschoon dubbelbloemig gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Duizendschoon dubbelbloemig gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Duizendschoon dubbelbloemig gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Duizendschoon dubbelbloemig gemengd voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL5415
Levertijd 1D
Kleur Gemengd  
Plantmaand mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 570
Latijnse naam Dianthus barbatus