Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer

Anjer Marie Chabaud - Dianthus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Chabaud
Anjer Marie Chabaud - Dianthus. Een eenjarige, rijkbloeiende en heerlijk geurende anjelier. Deze bijzondere soort is uitstekend geschikt voor perken, borders, groepen en natuurlijk als snijbloem. Zaai de tuinanjer binnen op warmte. Later verspenen, afharden en uitplanten. Als je de uitgebloeide delen verwijdert, bevorder je een rijkere en langere bloei. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Anjer Marie Chabaud - Dianthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anjer Marie Chabaud - Dianthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anjer Marie Chabaud - Dianthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anjer Marie Chabaud - Dianthus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL8520
Levertijd 1D
Kleur Geel  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Bloemzaden Dianthus
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Chabaud