Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Physalis

Physalis Franchetti Winter Cherrie - Lampionplant

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Physalis franchetti

Physalis Franchetti Winter Cherrie - Lampionplant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Physalis Franchetti Winter Cherrie - Lampionplant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Physalis Franchetti Winter Cherrie - Lampionplant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Physalis Franchetti Winter Cherrie - Lampionplant voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lampionplant Winter Cherrie (Physalis Francheti). De bloemen zijn crèmekleurig wit, maar niet echt opvallend. De zaaddozen daarentegen zijn vlammend oranjerode, papierachtige lampionnetjes met felgekleurde bessen. Ze blijven lang goed aan de plant en kunnen uitstekend worden gedroogd. Mooi in droogboeketten. Zaaien in de volle grond op een zaaibed. Vervolgens uitdunnen of uitplanten bij voorkeur in een afgesloten bak of pot, want de plant kan nogal woekeren.
Toon alle Physalis
Specificaties
sku SL6020
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Rood  
Planthoogte
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Physalis franchetti