Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer

Anjer Grenadin Mix - Dianthus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Grenadin
Anjer Grenadin Mix - Dianthus. Dit is een tweejarige anjer, die je dus zaait in de nazomer/herfst voor bloei in het voorjaar en zomer het jaar erop. Een bijzonder rijkbloeiende en heerlijk geurende anjer en ook zeer gewild als snijbloem. Prima geschikt voor in perken, borders en als groep. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Anjer Grenadin Mix - Dianthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anjer Grenadin Mix - Dianthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anjer Grenadin Mix - Dianthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anjer Grenadin Mix - Dianthus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL8550
Levertijd 1D
Produkt zaden   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Bloemzaden Dianthus
Kleur Gemengd  
Plantmaand onder Glas Mei Juni
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand juni   juli  
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Grenadin