Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer

Anjer Magenta - Dianthus Chabaud

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Chabaud

Anjer Magenta - Dianthus Chabaud is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anjer Magenta - Dianthus Chabaud kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anjer Magenta - Dianthus Chabaud kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anjer Magenta - Dianthus Chabaud voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Anjer Magenta - Dianthus Chabaud. Een eenjarige, rijkbloeiende en heerlijk geurende anjelier. Deze bijzondere soort is uitstekend geschikt voor perken, borders, groepen en natuurlijk als snijbloem. Zaai de tuinanjer binnen op warmte. Later verspenen, afharden en uitplanten. Als je de uitgebloeide delen verwijdert, bevorder je een rijkere en langere bloei. Sluis Garden zaden.
Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL8525
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemzaden Dianthus
Kleur Rood  
Produkt zaden Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dianthus caryophyllus Chabaud