Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcissen Pink Charm - Narcissus

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Narcissus

Narcissen Pink Charm - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Pink Charm - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Pink Charm - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Pink Charm - Narcissus voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Pink Charm heeft prachtige witte bladeren en een bijzonder gefranjerd hart met een kleurverloop van wit naar koraalroze. Combineert goed met mooie roze tulpen, zoals onze Tulp Don Quichotte.

Grootbloemige narcissen komen van oorsprong uit Centraal en Zuid Europa en behoren tot de vroeg bloeiende bolgewassen (maart/april). Ze kunnen zowel in de volle zon als in de schaduw geplant worden. U plant ze van september t/m december ongeveer 10 cm diep en 10 cm uit elkaar. Ze worden ongeveer 30-40 cm hoog. Narcissen zijn zeer geschikt om in uw tuin te laten verwilderen. Ze vermeerderen gemakkelijk. Laat ze in de grond zitten dan bloeien ze elk jaar uitbundiger. Ook geschikt om in bloembakken en terracotta potten te planten. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze narcissen zijn geteelde bloembollen. Tip: De narcis is uitermate geschikt als snijbloem.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 257-K-240815
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Narcissen
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Roze   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Narcissus