Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Recurvus - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcissus Recurvus (Actaea) bloeit puur wit met een goud hart. Recurvus is een vroege lentebloeier en oogt ontzettend lieflijk, vooral aangeplant in grote groepen. Zoals met alle narcissen, zijn het geweldige bloembollen om te laten verwilderen, zodat u er jaar na jaar van kunt genieten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcis Recurvus - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Recurvus - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Recurvus - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Recurvus - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 156-J-306520
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april   mei  
Planttype Narcissen
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus