Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Geranium - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Een schitterende geurende narcis, de bloem is crèmewit en heeft een gefranjerd geel-oranje kroontje. Een sterke soort, Narcis Geranium groeit tot een hoogte van ongeveer 35 cm. Na de bloei kunt u deze bollen in de tuin laten staan om te verwilderen. Een uitstekende snijbloem en combineert mooi met andere bloembollen en vroegbloeiende vaste planten. Ook een zeer mooie potplant.

Narcis 'Geranium' is een herfstbloeiend Tazetta narcis. Bloemen hebben een heerlijke geur.  Let op, Tazetta narcissen zijn wel vorstgevoelig. Bescherm ze daarom goed.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcis Geranium - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Geranium - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Geranium - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Geranium - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 158-F-97109
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Oranje   Wit  
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus