Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Altruist - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Altruist - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Altruist - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Altruist - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Altruist - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Altruist heeft prachtige koperkleurige bloemen en oranje/rood gekleurde trompetten. Altruist is een bijzonder mooie en uniek voorjaarsbloembolletje. Een echte aanwinst in de lentetuin.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 157-J-306510
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Narcissen
Kleur Oranje   Rood  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus