Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Mount Hood

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Mount Hood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Mount Hood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Mount Hood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Mount Hood voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Mount Hood is een bekroonde voorjaarsbloeier met een groeihoogte van ongeveer 40 centimeter. Ideaal voorin de bloemborder of in potten, maar ook prima om te laten verwilderen. Bloeit van april tot mei met zuiver witte bloemen. Plant de bolletjes in het najaar in de zon of halfschaduw.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 159-J-305560
Levertijd 2D
Plantmaand januari   september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus