Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis White Petticoat - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Narcissus Bulbocodium

Narcis White Petticoat - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis White Petticoat - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis White Petticoat - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis White Petticoat - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De dwergnarcis, Narcissus bulbocodium White Petticoat, is een bijzondere voorjaarsbloeier. De witte bloemen hebben iets weg van een petticoat. Bloeitijd is van maart tot april. Groeihoogte is tot 15 centimeter. Uitermate geschikt om in potten te planten of voorin de bloemborder.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 166-F-4191
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Geel   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Narcissus Bulbocodium