Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelies Oriental Stargazer

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Orientalis
Uitverkocht
Met haar prachtige roze witte bloemen en heerlijke geur, is de Lelie Oriental Stargazer niet makkelijk te weerstaan. Een absolute aanrader voor tuin en/of terras.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lelies Oriental Stargazer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelies Oriental Stargazer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelies Oriental Stargazer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelies Oriental Stargazer voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5250-F-97597
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Lelies Lelies
Planthoogte
Kleur Roze   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Orientalis