Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Aziatische Lelie Zwart - Lilium Asiaticum

Nu met 20% korting

€4,99 €3,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticus
Uitverkocht
Lilium Asiaticus Zwart is een van de meest geliefde lelies onder tuinliefhebbers. Lilium Asiaticus Zwart heeft ontzettend elegante exotische zwarte bloemen. Deze lelie is ook ontzettend makkelijk om te kweken en is een geweldige container/pot plant!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aziatische Lelie Zwart - Lilium Asiaticum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aziatische Lelie Zwart - Lilium Asiaticum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aziatische Lelie Zwart - Lilium Asiaticum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aziatische Lelie Zwart - Lilium Asiaticum voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5620-F-97591
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Bruinrood  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Lelies
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticus