Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
-58%

Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking)

€24,99

Normale prijs: €59,99

Je bespaart 58%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Lilium Asiatic

Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aziatische Lelies Mix (Grootverpakking) voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Inhoud grootverpakking: 40 bollen Aziatische Lelies Mix!

Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en makkelijk te kweken en te verzorgen. Ons Gemengde Aziatische bloembollenpakket is uitstekend geschikt om in de bloemborder te planten. Ook zeer geschikt om in potten te planten, om uw terras of balkon op te fleuren.
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 010-LC-10600
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planttype Gemengde collecties Lelies Lelies
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Lilium Asiatic