Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiolen Paars Mix

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Gladiolus
Uitverkocht
Dit is een ontzettend mooi gecombineerde Gladiolus bloembollenpakket, met verschillende paars gekleurde bloemen. Gladiolus bollen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zien er prachtig uit, aangeplant in grote groepen. Het zijn zeer geliefde en populaire bloembollen die ook prachtige snijbloemen leveren.

Deze Gladiolen komen oorspronkelijk uit Zuid Afrika. Ze worden ongeveer 100 cm hoog en geven schitterende snijbloemen.U plant ze in de periode vanaf april tot eind mei op een zonnige plaats in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 10 stuks. De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 10 cm en de plantdiepte is ongeveer 10 cm. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze gladiolen zijn geteelde knollen. TIP: Deze gladiolen zijn uitermate geschikt als snijbloem. Door de uitgebloeide bloemen te verwijderen wordt een langere bloeiperiode bereikt. Gedurende de wintermaanden kunt u de knollen het beste vorstvrij, droog en luchtig bewaren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiolen Paars Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolen Paars Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolen Paars Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolen Paars Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4110-F-97614
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Gemengd   Paars   Roze  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Gladiolen
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Gladiolus