Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiolus Glamini© Mixed - Zwardlelie

€4,99
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Gladiolus glamini
Uitverkocht
De Glamini gladiool is een mini-gladiool. Deze soort is half zo hoog als ‘ouderwetse’ gladiolen, maar wel met dezelfde grote bloemen in felle, opvallende kleuren. Omdat Glamini’s van nature kort en stevig zijn, hoef je ze tijdens de groei niet te ondersteunen, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn in gemengde bloemborders en ook potten en containers. Groeihoogte 50-55 cm. Plant de bollen op een zonnige plek in goed waterdoorlatende vruchtbare grond. Als je in het vroege voorjaar om de week een aantal bollen plant, ben je verzekerd van een langdurige bloei. Daarbij leveren ze prachtige snijbloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiolus Glamini© Mixed - Zwardlelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolus Glamini© Mixed - Zwardlelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolus Glamini© Mixed - Zwardlelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolus Glamini© Mixed - Zwardlelie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 3800-J-106800
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Gladiolus glamini