Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
-29%

Gladiool Bolero Mix

€4,99

Normale prijs: €6,99

Je bespaart 29%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Gladiolus

Gladiool Bolero Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiool Bolero Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiool Bolero Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiool Bolero Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze mooie een zeer statige Gladiolen in een bijzondere mix met opmerkelijke donkerblauw, lichtblauw en wit gekleurde bloemen. Gladiolus bollen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zien er prachtig uit, aangeplant in grote groepen. Het zijn zeer geliefde en populaire bloembollen die ook prachtige snijbloemen leveren.
Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4140-F-97831
Levertijd 2D
Kleur Blauw   Gemengd   Paars   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Gladiolus