Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen

Gladiolen Mini Mix - Gladiolus Nanus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Gladiolus

Gladiolen Mini Mix - Gladiolus Nanus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolen Mini Mix - Gladiolus Nanus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolen Mini Mix - Gladiolus Nanus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolen Mini Mix - Gladiolus Nanus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gladiolus nanus mix - Gladiolen. Deze kleinere groeiende gladiolen zijn winterhard, maar zorg voor bescherming met een extra mulchlaag tijdens zeer strenge winters. De mix van roze, witte en tweekleurige bloemen is prachtig voorin de bloemborder. Plant deze onderhoudsvriendelijke en eenvoudig te kweken gladiolusbollen in de volle zon. Groeihoogte circa 50 cm. De bloembollen zijn duurzaam en milieubewust geteeld. Levert goede snijbloemen.
Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4130-J-106130
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus  
Planthoogte
Kleur Gemengd   Paars   Rood   Roze  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Gladiolen Gladiolen
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Gladiolus