Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calla bollen

Aronskelk Picasso

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zantedeschia

Aronskelk Picasso is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aronskelk Picasso kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aronskelk Picasso kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aronskelk Picasso voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Calla Picasso ook bekend als Zantedeschia s of Aronskelk, komen van oorsprong uit Afrika. Ze geven prachtige geurende bloemen op stengels van 40 cm hoog en zijn zeer geschikt als snijbloem. Bloeitijd is van juli tot september. Zantedeschia s zijn ook geschikt voor pot, bloembakken en terracotta potten.
Toon alle Calla bollen
Specificaties
sku 3050-F-97654
Levertijd 2D
Kleur Paars   Wit  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planttype Calla
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zantedeschia