Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calla bollen
Uitverkocht

Aronskelk Rood

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calla, Zantedeschia
Uitverkocht
Calla Rood (Zantedeschia of Aronskelk) komen van oorsprong uit Afrika. Ze geven prachtige geurende bloemen op stengels van 40 cm hoog en zijn zeer geschikt als snijbloem. Bloeitijd is van juli tot september. Zantedeschia s zijn ook geschikt voor pot, bloembakken en terra cotta potten.U plant ze na de vorst op een zonnige beschutte plaats in de tuin, veel water geven.Plantdiepte ongeveer 10 cm, bloeitijd na ongeveer 3 maanden. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Zantedeschia s zijn geteelde knollen. TIP: Vroege bloei kan worden verkregen door in februari/maart binnenshuis voor te kweken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aronskelk Rood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aronskelk Rood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aronskelk Rood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aronskelk Rood voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Calla bollen
Specificaties
sku 3000-F-97653
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Calla
Kleur Rood  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calla, Zantedeschia