Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anemoon bollen

Anemoon The Governor

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Anemone Coronaria

Anemoon The Governor is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anemoon The Governor kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anemoon The Governor kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anemoon The Governor voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Anemone The Governor is een prachtige helder rood gekleurde, dubbel bloemige anemoon met grote margrietachtige  bloemen. The Governor is een Anemoon coronaria variëteit. Het zijn fraaie vaste bloemborder planten met mooi gepluimde, halfdubbele en helder gekleurde bloemen. Ze bloeien jaar na jaar en geven vele goede snijbloemen.
Toon alle Anemoon bollen
Specificaties
sku 708-J-308830
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   september   oktober   november   december  
Planttype Anemoon
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart Mei April Juni Juli Augustus September Oktober November December
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Anemone Coronaria