Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Onkruidspuit

Eenvoudig Onkruidspuit kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Onkruidspuit bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 3 van 3 Producten
Tonen 3 van 3 Producten

Drukspuit met EPDM dichtingen 2 liter - Polet

Aantal per verpakking 1
€10,99
Latijnse naam inapplicable

Flitserconcentraat 750 ml Protect Garden/SBM

Aantal per verpakking 1
€20,99
Latijnse naam Inapplicable

Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet

Aantal per verpakking 1
€26,99
Latijnse naam inapplicable

Onkruidspuit kopen online

Onkruidspuit kopen online om gemakkelijk onkruid te bestrijden in je sier- of moestuin. Onkruid zie je liever niet in je sier- of moestuin. Deze ongewenste planten kunnen gewenste planten in de tuin verdrijven. Om dit onkruid te bestrijden is het gebruik van een onkruid- of drukspuit voor onkruid ideaal. Met zo'n drukspuit kom je eenvoudig op iedere plek in de tuin en kun je overal in de tuin onkruid bestrijden. En een drukspuit voor onkruid is niet moeilijk om te bedienen. Na het vullen van de spuit, pomp je met de pompgreep een aantal keren op en neer en de drukspuit is klaar voor gebruik. Koop onkruidspuit online in onze webshop om sier- en moestuinen onkruidvrij te maken en te houden.

Onkruidspuit 5 liter

Onkruid- en drukspuiten zijn er in verschillende soorten en maten. Onkruidspuit 5 liter is handig voor gebruik in de tuin en ideaal voor het verzorgen van planten in de tuin. Deze drukspuit heeft een vulcapaciteit van 5 liter, waardoor je deze spuit makkelijk in de tuin kunt meenemen en meedragen. Heel handig aan deze drukspuit is dat deze spuit niet geopend hoeft te worden om te kijken of er nog genoeg water in de spuit aanwezig is. Het handige zichtvenster toont hoe ver de spuit nog is gevuld. Met een handpomp zorg je ervoor dat er genoeg druk komt om te kunnen spuiten. Een onkruidspuit 5 liter is een gebruiksvriendelijke drukspuit waarmee je de groei van mos en onkruid snel en eenvoudig kunt voorkomen.