Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidspuit

Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet

€26,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Drukspuit met EPDM dichtingen 8 liter - Polet. De drukspuit van het merk Polet is een kwalitatief hoogwaardige druksproeier waarmee onder andere schoonmaakazijn verspoten kan worden ten behoeve van onkruidbestrijding op bestratingen. De drukspuit bezit een speciaal ontluchtingsventiel wat gebruikt kan worden om de spuit drukvrij te maken zonder dat er nog aanwezige vloeistof over de handen komt. Dankzij dit drukventiel kunt u de drukspuit veilig bijvullen.
Toon alle Onkruidspuit
Specificaties
sku BJ-POL747308
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable