Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Drukspuit 5 L Comfort - Gardena

€36,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Levertijd 4D
Met de drukspuit 5 l Comfort van GARDENA bent u goed uitgerust voor diverse plantverzorgingstaken in uw tuin. Gebruik de spuit om uw bloemen, struiken of zelfs bomen nauwkeurig te behandelen, of het nu gaat om sproeiberegening, bemesting of gewasbescherming, chemisch of organisch. Voordat u begint, bouwt u druk op in het reservoir van 5 liter door de handige D-handgreep omhoog en omlaag te pompen. Omdat de spuitfles ook voorzien is van ergonomische schroefdraad in de voet, hebt u tijdens het pompen altijd een stevige standaard. Voor het maken van uw eigen biologische plantenbehandelingen zijn recepten en een bijbehorend nylon filter inbegrepen. Met dit filter kunt u eenvoudig een netelbrouwsel uitzeven en dit vervolgens als sproeimiddel gebruiken tegen ongedierte zoals bladluizen. Het vulproces wordt aanzienlijk eenvoudiger gemaakt door de conische opening van 12 cm. Wanneer alles klaar is voor het sproeien, kunt u de ergonomisch geplaatste schouderband gebruiken om de drukspuit comfortabel te dragen. Op de kijkstrook kunt u zien hoeveel vloeistof er nog in het reservoir zit. De spuitlans past zeer goed in de hand en heeft een vergrendelfunctie, zodat de drukspuit 5 l Comfort ook in dit opzicht zijn naam alle eer aandoet. Met de sproeistraal of de sproeinevel hebt u de keuze uit twee verschillende sproeipatronen om uw planten flexibel te behandelen.
•Voetsteunen voor een stevige stand
•Praktische accessoires
•Volume: 5 l
•Max. toelaatbare bedrijfstemperatuur: 40 °C
•Indicator vloeistofpeil: Ja
•Veiligheidsoverdrukventiel: Ja
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Drukspuit 5 L Comfort - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Drukspuit 5 L Comfort - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Drukspuit 5 L Comfort - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Drukspuit 5 L Comfort - Gardena voor slechts € 36,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-11130-20
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Levertijd 4D
Produkt gereedschap Bemesting en bestrijding