Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Groeidoek - Afdekvlies 2 x 5m- Nature

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Groeidoek - Afdekvlies 2 x 5m- Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groeidoek - Afdekvlies 2 x 5m- Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groeidoek - Afdekvlies 2 x 5m- Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groeidoek - Afdekvlies 2 x 5m- Nature voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een afdekvlies versterkt het kweekkas-effect doordat het water en lucht doorlaat. De Nature Afdekvlies is gemaakt van polypropyleen, is UV-bestendig en heeft een dichtheid van 17 g/m². Naarmate de planten zich ontwikkelen is het nuttig om de bevestigingen losser te maken. Dit voorkomt dat de planten worden samengedrukt door het gespannen zeil/afdekvlies.
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6030205
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable