Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Aardbeienfolie 1.40 x 10m - Nature

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Met deze aardbeienfolie van Nature is een hogere oogstopbrengst gegarandeerd! De aardbeienfolie is speciaal bestemd voor het telen van aardbeien en is in principe een beschermende deklaag die op de grond wordt aangebracht. Het afdekfolie zal uw vruchten schoon houden, is waterdoorlatend en zal uiteindelijk zorgen voor een hoger rendement. Maar dat niet alleen, want u hoeft dankzij de folie ook minder vaak onkruid te wieden, er ontstaan minder schommelingen in de bodemtemperatuur en de grond wordt verrijkt en zijn structuur wordt verbeterd. Het uv-bestendig en micro geperforeerde afdekfolie is gemaakt van zwart polyethyleen (LDPE) en heeft een dikte van 50 µ. Wanneer u de aardbeienfolie aanbrengt rond uw planten, dient u wat ruimte vrij te laten rondom de stelen om te voorkomen dat deze gaan rotten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aardbeienfolie 1.40 x 10m - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbeienfolie 1.40 x 10m - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbeienfolie 1.40 x 10m - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbeienfolie 1.40 x 10m - Nature voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6030224
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Bemesting en bestrijding
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1