Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vogelnet

Vogelnet Mono groen maaswijdte 6x6 mm 10x2m

€6,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Vogelnet Mono fijnmazig. Dit groene net is van polyethyleen en is UV-bestendig. Het net heeft een dichtheid van 7,5 g/m², de mazen hebben verschillende afmetingen en de draden hebben een dikte van 15 tot 16 mu. Tuinnet voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming tegen bijvoorbeeld vogels. Merk: Nature

Overige beschikbare afmetingen vogelnet:
5x2m, 5x4m, 10x4m, 8x8m
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vogelnet Mono groen maaswijdte 6x6 mm 10x2m is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vogelnet Mono groen maaswijdte 6x6 mm 10x2m kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vogelnet Mono groen maaswijdte 6x6 mm 10x2m kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vogelnet Mono groen maaswijdte 6x6 mm 10x2m voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vogelnet
Specificaties
sku BJ-6030421
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable