Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Voederhuisjes
-29%

Nut Ball pinda Feeder

Nu met 29% korting

€6,99 €4,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Nut Ball pinda Feeder is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nut Ball pinda Feeder kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nut Ball pinda Feeder kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nut Ball pinda Feeder voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Voederhuisjes
Specificaties
sku TP-884889
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken dieren
Aantal per verpakking 1