Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bewaren & Opbergen

Zaadzakjes - Burgon en Ball

€6,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 12

Zaadzakjes - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zaadzakjes - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zaadzakjes - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zaadzakjes - Burgon en Ball voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Handige envelopjes om uw gekochte, geruilde of zelf geoogste zaden in te bewaren. Noteer alle praktische informatie over het zaad op het zakje (soort en wanneer, waar en door wie geoogst).
 
Productinformatie:
 
Lengte: 9 cm
" Breedte: 7 cm
" Aantal: 20 stuks
 
 
"
Toon alle Bewaren & Opbergen
Specificaties
sku LX-43716
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 12