Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

Staaldraadboender

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Staaldraadboender is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Staaldraadboender kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Staaldraadboender kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Staaldraadboender voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Boender met heel dunne staaldraadjes om hardnekkig vuil, aanslag van plantensappen en roest van gereedschap te verwijderen, zonder het te beschadigen. Met dunne, ruim gezette staaldraadjes. Ook ideaal om snoeischaren mee te reinigen.

 

Productinformatie:

* Materiaal: Beukenhout

* Lengte: 24 cm

* Breedte: 6 cm

* Gewicht: 340 gram

Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-30235
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1