Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidbestrijding

Ultima Onkruid en Mos concentraat 510 ml - Ecostyle

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Ultima tegen onkruid & mos mag breed ingezet worden in en rond de tuin. Uw terras of pad snel onkruidvrij? Het kan effectief en ecologisch verantwoord met Ultima. U kunt het toepassen bij het bestrijden van onkruid tussen tegels en grind op paden, oprijlanen, terrassen en overige bestratingen.

Waarom Ultima?
Ultima tegen onkruid & mos werkt gemakkelijk, snel en effectief
  • In 3 uur zichtbaar resultaat
  • Dubbele werking:
1) bovengronds wordt het onkruid direct bestreden
2) hergroei wordt direct en effectief aangepakt
  • Ultima mag overal in en om de tuin worden toegepast
  • Ultima is een ecologisch verantwoord product. Ultima bevat geen glyfosaat of vergelijkbare bestanddelen

Werkzame stoffen: vetzuren en MH (kiemremmer). Concentraat.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ultima Onkruid en Mos concentraat 510 ml - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ultima Onkruid en Mos concentraat 510 ml - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ultima Onkruid en Mos concentraat 510 ml - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ultima Onkruid en Mos concentraat 510 ml - Ecostyle voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidbestrijding
Specificaties
sku BJ-1101133
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1