Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Roundup NS Natural 3 L. Gebruiksklaar

€36,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Als tuinier ben je altijd op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing tegen onkruid. Roundup NS Natural 3 L is dé oplossing. Dit gebruiksklare product bevat natuurlijke ingrediënten en is zeer effectief in het bestrijden van onkruid. Het is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een onkruidvrij gazon, zonder schadelijk te zijn voor de omgeving. Bovendien is het vrij van chemicaliën en herbiciden, waardoor je zorgeloos van je mooie tuin kunt genieten.

Snelwerkende onkruidbestrijder zonder glyfosaat*
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
* DEZE CLAIM WORDT GEMAAKT OM HET ONDERSCHEID TE HELPEN MAKEN MET ROUNDUP® FORMULES OP BASIS VAN GLYFOSAAT
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roundup NS Natural 3 L. Gebruiksklaar is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roundup NS Natural 3 L. Gebruiksklaar kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roundup NS Natural 3 L. Gebruiksklaar kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roundup NS Natural 3 L. Gebruiksklaar voor slechts € 36,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-7202010505
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Bemesting Bestrijding Onkruid bestrijding Mos en alg bestrijding
Produkt Moestuin   Bemesting en bestrijding