Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Roundup Natural Concentraat 900ml

€56,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Roundup Natural Concentraat 900ml. Als je op zoek bent naar een oplossing voor onkruid in de tuin is Roundup Natural Concentraat 900ml een must-have. Dit product bevat een specifieke formule die zeer effectief is in het bestrijden van onkruid, zonder schadelijk te zijn voor de omgeving. Het concentraat is eenvoudig te mengen en aan te brengen, waardoor je snel van het onkruid af bent. Bovendien is Roundup Natural vrij van schadelijk chemicaliën en herbiciden, zodat je zorgeloos van je mooie tuin kunt genieten. Deze fles van 900 mL gaat lang extra lang mee.
  • Concentraat contactherbicide op basis van nonaanzuur
  • Bestrijdt snel en effectief alle onkruid op open verhardingen (grind, schelpen e.d.) en onverharde terreinen
  • Zichtbaar resultaat na 3 uur (afhankelijk van het weer)
  • Werkt ook tegen mos
  • Met een verpakking van 900 ml kunt u een gebied van ± 550 m² behandelen
Snelwerkende onkruidbestrijder zonder glyfosaat*  Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Toelatingsnummer: 15485 N (W1)
Werkzame stof: Nonaanzuur 500 g/l
 
* DEZE CLAIM WORDT GEMAAKT OM HET ONDERSCHEID TE HELPEN MAKEN MET ROUNDUP® FORMULES OP BASIS VAN GLYFOSAAT
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roundup Natural Concentraat 900ml is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roundup Natural Concentraat 900ml kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roundup Natural Concentraat 900ml kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roundup Natural Concentraat 900ml voor slechts € 56,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-3312046
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Bemesting Bestrijding Onkruid bestrijding Mos en alg bestrijding
Produkt Moestuin   Bemesting en bestrijding