Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520 ml

€39,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Op zoek naar een eenvoudige manier om onkruid in je tuin te bestrijden, zonder schade aan te richten aan het milieu? Kies dan voor Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520ml. Dit concentraat bestaande uit een natuurlijke formule is zeer effectief in het verwijderen van onkruid. Het is eenvoudig te mengen en aan te brengen, waardoor je snel van het onkruid af bent. Bovendien is het vrij van schadelijke chemicaliën en herbiciden, zodat je zorgeloos van je mooie tuin kunt genieten.

• Effectief
• Geconcentreerd
• Bevat geen schadelijke stoffen
• Snelwerkende onkruidbestrijder zonder glyfosaat*
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

* DEZE CLAIM WORDT GEMAAKT OM HET ONDERSCHEID TE HELPEN MAKEN MET ROUNDUP® FORMULES OP BASIS VAN GLYFOSAAT
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520 ml is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520 ml kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520 ml kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roundup NC Concentraat onkruidvrij 520 ml voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-7202110075
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Bemesting Bestrijding Onkruid bestrijding
Produkt Moestuin   Bemesting en bestrijding