Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml - Luxan

€17,95
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Luxan Revus® Garden is bestemd om aardappelen te beschermen tegen aardappelziekte. Het middel bevat de werkzame stof mandipropamid en moet preventief worden toegepast. Revus Garden remt de kieming van de schimmelsporen en stopt de groei van de schimmel in het blad. De werkzame stof wordt snel opgenomen in de waslaag en vandaar verder verdeeld in het bladweefsel. Luxan Revus® Garden werkt tevens ook tegen valse meeldauw.

Voldoende voor: 500 m²
Werkzame stof: mandipropamid
Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2

Aardappelen, ter voorkoming van aantasting door de aardappelziekte (Phytophthora infestans). Indien nodig vanaf de opkomst van het gewas regelmatig toepassen om de 7-10 dagen afhankelijk van het ras, de gewasontwikkeling, de weersomstandigheden en de ziektedruk. Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2 . Het product mag maximaal 6 keer per jaar worden toegepast. Indien meer behandelingen nodig zijn, dienen de behandelingen met een ander toegelaten middel te worden voortgezet.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tegen aardappelziekte Revus Garden 30 ml - Luxan voor slechts € 17,95 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-116639
Levertijd 4D
Produkt Moestuin   Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable