Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Buxusmotval Bio Ecostyle

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Laat de buxusmot geen plaag worden

De Buxusmotval van ECOstyle vangt buxusmotten zichtbaar. Zo groeit de mot niet uit tot een plaag en blijft de buxus groen en gezond. Natuurlijk én effectief!

De buxusmot rukt op

De buxusmot verspreidt zich steeds verder over Nederland en vormt de laatste jaren een flinke plaag voor de buxus. De rupsen van de schadelijke mot vreten de planten volledig kaal.

Aaltjes tegen de rupsen van de buxusmot

Zet naast aaltjes tegen de rupsen van de buxusmot, ook een natuurlijke bestrijder van de volwassen mot in: de buxusmotval.

Zichtbare vangst

De val vangt de motten zeer effectief, waarbij de vangst zichtbaar is. Zo groeit de buxusmot niet uit tot een plaag en blijft de buxus groen en gezond.
  • Voor een groene, gezonde buxus
  • Bestrijdt natuurlijk en effectief
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Effectieve, zichtbare werking
  • Beschermt tot 10 meter rond de buxus
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Buxusmotval Bio Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Buxusmotval Bio Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Buxusmotval Bio Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Buxusmotval Bio Ecostyle voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1102469
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable