Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding

Mierenpoeder 250 gr - Ecostyle

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Mierenpoeder van ECOstyle bestrijdt mieren snel en effectief. Het is het eerste 100% biologische middel tegen mieren en kan zowel als poeder, als in water opgelost, toegepast worden. Op deze wijze wordt het mierenprobleem zowel binnen als buitenshuis milieuvriendelijk opgelost. Bovendien is het middel veilig voor mens en huisdier.
Werkzame stof: Natuurlijke geurstoffen
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mierenpoeder 250 gr - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mierenpoeder 250 gr - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mierenpoeder 250 gr - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mierenpoeder 250 gr - Ecostyle voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1101653
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable