Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

RupsVrij Delfin Ecostyle

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Rupsenbestrijdingsmiddel van Ecostyle. RupsVrij Delfin van Ecostyle is een 100% natuurlijk product. Deze biologische rupsenbestrijdingsmiddel bestrijdt rupsen zoals de buxusrups, kleine wintervlinder en het koolwitje effectief. Voorkom vraatschade aan planten in de siertuin, moestuin en fruittuin.

Onschadelijk voor bijen en vogels.

Inhoud: 3 x 2,5 gr.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

RupsVrij Delfin Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. RupsVrij Delfin Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

RupsVrij Delfin Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw RupsVrij Delfin Ecostyle voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1103190
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable