Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaccinium planten

Bosbes - Vaccinium Corymbosum

€6,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vaccinium Corymbosum

Bosbes - Vaccinium Corymbosum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bosbes - Vaccinium Corymbosum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bosbes - Vaccinium Corymbosum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bosbes - Vaccinium Corymbosum voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De blauwe bes (Vaccinium Corymbosum Blueberry) is een sierlijke bosbes met mooie bloesem in de lente, heerlijke vruchten in de zomer en prachtig blad in de herfst. De donkerblauw gekleurde bessen zijn uitstekend te verwerken in verschillende heerlijke gerechten. Het is een fraaie bessenstruik die ongeveer 1 meter hoog wordt. Blueberry is een schitterende tuinaanwinst en een echte vlinderlokker. Plant vaccinium in humusrijke zure grond op een beschut plekje in de tuin in volle zon of halfschaduw.
Toon alle Vaccinium planten
Specificaties
sku 900-670034
Levertijd 4D
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juni   juli  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw  
Planttype Groenten
Potmaat P9  
Produkt Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vaccinium Corymbosum