Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tomaten zaden

Tomaat Tomatoberry Garden F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum

Tomaat Tomatoberry Garden F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Tomatoberry Garden F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Tomatoberry Garden F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Tomatoberry Garden F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lange trossen met rode hartvormige kerstomaten. Een wel zeer bijzondere tomaat met bovendien een hoog suikergehalte. De smaak is dus heerlijk zoet en perfect als snack of in de salade. Opkweek in kas, vollegrond of in een grote pot. Voorzaaien en zodra hanteerbaar verspenen in (pers)potten. Later uitplanten in kas of buiten op een warme beschutte plaats. Na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant knijpen. De uitlopers in de oksels van de bladeren altijd wegnemen (dieven). Na verloop van tijd wat bijmesten met tomatenvoeding.
Toon alle Tomaten zaden
Specificaties
sku SL0805
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planttype Groente
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum