Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien planten
Uitverkocht

Aardbei Cherryberry

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria

Aardbei Cherryberry is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei Cherryberry kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei Cherryberry kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei Cherryberry voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aardbei Cherryberry is een onderhoudsvriendelijke en makkelijk te telen aardbeienplant. Bovendien kunt u genieten van heerlijk zomerfruit. Aardbeienplanten zijn uitstekende bodembedekkers en zeer geschikt om in potten te kweken. U kunt aardbeien planten in lichte, vochtige humusrijke grond tussen maart en augustus in halfschaduw tot volle zon. April is de beste maand om aardbeien te planten. Voor het beste groeiresultaat en het lekkerste fruit volgt u eenvoudig de groei instructies op de verpakking.
Toon alle Aardbeien planten
Specificaties
sku 6815-F-0179
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Produkt Moestuin Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Rood  
Bloeimaand juli  
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria