Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Planthoogte
Planthoogte
  • Planthoogte
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Tulpenboom

Eenvoudig Tulpenboom kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Tulpenboom bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 3 van 3 Producten
Tonen 3 van 3 Producten

Stermagnolia (Magnolia Stellata)

Aantal per verpakking 1
€20,99
Latijnse naam Magnolia Stellata

Beverboom (Magnolia Soulangeana)

Aantal per verpakking 1
€20,99
Latijnse naam Magnolia Soulangeana

Beverboom Susan - Magnolia

Aantal per verpakking 1
€10,99
Latijnse naam Magnolia

Tulpenboom kopen online

Tulpenboom kopen online voor een opvallende boom met exotische bloemen. Tulpenbomen zijn bomen en struiken met mooi gevormde, donkergroene bladeren en bijzondere bloemen die veel op tulpen lijken. Deze spectaculair bloeiende boomsoort is één van de oudste boomsoorten ter wereld en is er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er soorten die het hele jaar volop hun bladeren tonen, maar ook soorten die het blad verliezen in de winter. Zo zijn er soorten die in het vroege voorjaar al tot bloei komen voordat er maar een blad aan de boom te zien is, maar ook soorten die net iets later in voorjaar (mei) bloeien wanneer de boom volop in het blad zit. Verschillende soorten Tulpenboom kun je kopen in onze online webshop.

Tulpenboom Magnolia

Tulpenboom Magnolia is één van de bekendste soorten. Deze uitbundige bloeier bloeit vroeg in het voorjaar. Solitair geplant op een mooi plekje uit de wind en in de zon of halfschaduw kun je volop van de grote bloemen van Magnolia genieten. Magnolia's met witroze bloemen zijn de populairste soort, maar er zijn ook soorten met bloemen in zuiver wit, roze tot diepdonkerrood, oranje, geel en zelfs blauwachtig. Deze snelgroeiende boomsoort groeit binnen tien jaar uit tot een boom van zo'n drie tot tien meter hoog. In een (middel)grote tuin komt deze boom goed tot haar recht. Tip: Knip een tak met mooie, dikke knoppen af en zet deze op een vaas. Zo kun je ook binnen van de prachtige Tulpenboom Magnolia-bloemen genieten.