Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten

Hosta Stained Glass

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta

Hosta Stained Glass is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta Stained Glass kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta Stained Glass kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta Stained Glass voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hosta Stained Glass - Hartlelie, is een schitterende winterharde vaste plant. De plant ontwikkelt groot en weelderig lichtgroen gekleurd blad. Zeer sierlijk. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig plekje kunnen groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant of als randbeplanting langs de vijver. Wortelstok.
Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku 4230-J-124985
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus  
Kleur Gemengd   Wit  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Hosta
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta