Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien planten

Aardbei Framberry

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria

Aardbei Framberry is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei Framberry kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei Framberry kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei Framberry voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aardbei Framberry (Fragaria) is een bijzonder nieuw soort aardbei, een kruising tussen een aardbei en een framboos met heerlijk sappige vruchten. Framberries zijn, net zoals aardbeien, zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te telen. Daarbij zijn framberry plantjes ook uitstekende bodembedekkers met lieflijke roze bloemetjes en zeer geschikt om in potten te planten.
Toon alle Aardbeien planten
Specificaties
sku 6814-F-0178
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Vaste planten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groente Groenten
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Fragaria