Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Limoengras

Citroengras Citronella

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Cymbopogon flexuosus

Citroengras Citronella is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Citroengras Citronella kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Citroengras Citronella kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Citroengras Citronella voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een tropische grassoort met een voortreffelijke citroengeur en -smaak. Opkweken in warme kas of als potcultuur binnenshuis (hoge kiemtemperatuur). Wordt in een pot wat lager. Vers en gedroogd vormen de bladeren een keukenkruid, dat gebruikt wordt bij allerlei gerechten. Het speelt ook een belangrijke rol in de Indonesische keuken. Thee van de (gedroogde) bladeren wordt beschouwd als gezond en verfrissend.
Toon alle Limoengras
Specificaties
sku SL2055
Levertijd 1D
Bloeimaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers Grassen/kruiden
Plantmaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Cymbopogon flexuosus