Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Kleine Pimpernel Sorbenkruid (Sanguisorba minor)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sanguisorba minor
Sanguisorba minor (ook bekend als sorbenkruid of kleine pimpernel) is een tot 60 cm hoog sierlijk kruid. Kleine Pimpernel is een vlinderplant die bloeit met lieflijke, donderroze bolvormige bloemen van mei tot juni. Sorbenkruid is een schitterende aanwinst in de kruidentuin. Jonge blaadjes kunnen als sla gegeten worden of fijngehakt toegevoegd worden aan groente- en aardappelgerechten of kruidenboters. En de bloemen kunnen gebruikt worden als garnering voor taarten of koude dranken. Reden genoeg om deze bijzonder mooie kruidenplant in jouw tuin te planten!

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kleine Pimpernel Sorbenkruid (Sanguisorba minor) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kleine Pimpernel Sorbenkruid (Sanguisorba minor) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kleine Pimpernel Sorbenkruid (Sanguisorba minor) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kleine Pimpernel Sorbenkruid (Sanguisorba minor) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1900-11000
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Potmaat P9  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sanguisorba minor