Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Rozemarijn

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosmarinus officinalis
Rozemarijn komt van (ros = dauw en marinus = uit zee) en is een trage groeier. Wordt uiteindelijk een mooi groenblijvend kruiden heestertje, met als prettige bijkomstigheid de mooie lichtblauwe bloemen. Is ook een goede bijen- en vlinderplant. In de keuken echt een topper bij braden en grillen: heerlijke aromatische geur/smaak. Gehele jaar oogstbaar.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rozemarijn is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rozemarijn kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rozemarijn kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rozemarijn voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1800-10960
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli  
Planttype Kruiden
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosmarinus officinalis